Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
10 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
804 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1450 kJ /
347 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min